25. međunarodni sajam GAST u Spaladium areni

Uoči još jedne turističke sezone od 26. do 29. 02. 2020. u splitskoj Spaladium areni održat će se 25. međunarodni sajam GAST 2020
Naslovna-3

Uoči još jedne turističke sezone od 26. do 29. 02. 2020. u splitskoj Spaladium areni održat će se 25. međunarodni sajam GAST 2020 koji će okupiti brojne vlasnika restorana, hotela i obiteljskih hotela, malih iznajmljivača te ugostiteljskih objekata iz čitave Dalmacije.

Prethodnih 25 godina, sajam GAST potvrdio je status vodećeg regionalnog sajma koji okuplja sve najbolje od gastronomije, vinarstva i turizma, kao i tvrtke iz područja ugostiteljstva i opremanja prostora u funkciji turizma.

Kvalitetom svojih izložaka i visokom razinom stručnog programa konferencija i prezentacija u poslovnim krugovima zauzeo je nezaobilazno mjesto pripreme turističke sezone.

Sajam GAST 2020 obuhvaća niz specijaliziranih sajmova kao što su sajam prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme, vina, namještaja, kave, sladoleda i slastica te sajam za turizam.

A kao i prethodnih godina sajam prati niz zanimljivih događanja od kojih se izdvajaju Dionizijana – 25. međunarodno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića i svečana dodjela nagrada vinarima – Vodeće u Hrvatskoj!, 9. Turistička mreža, Splitska gastro scena – gastro noviteti za turističku sezonu, svakodnevni Show Cooking, slastičarske radionice, kreiranje vinskih lista, vođene vinske radionice, Barmen Show i kuharski humanitarni show “Poznati u kuhinji”.

Radno vrijeme sajma je od 09.30 do 19.00 sati.

Događanja
Split