Advent u Kaštelima 2019.

Leteći odred, Crvena jabuka, Psihomodo pop i doček Nove godine uz Alena Nižetića – samo su neki od izvođača koji će nas zabavljati ove godine u okviru manifestacije "Advent u Kaštelima 2019." koja će se odvijati u Novom parku u Kaštel Lukšiću.
kasteli advent

Program manifestacije službeno je predstavio gradonačelnik Denis Ivanović sa svojom zamjenicom Jadrankom Matok Bosančić, pročelnicom UO za društvene djelatnosti i opće poslove Sandrom Zokić te direktoricom TZ Kaštela Nadom Maršić.

– Sve započinje 1. prosinca u 18 sati koncertom Luke Nižetića tako da smo i ove godine posebnu pažnju poklonili našim najmlađima za koje smo pripremili brojna događanja u okviru Kaštelanske adventske bajke, dok će stariji uživati u koncertima i gastro ponudi adventskih kućica. Također, uoči Božića, na brcu u Kaštel Starom bit će organizirana podjela bakalara, a spontano će se okupiti brojne kaštelanske klape koje će svojom pismom razveseliti naše sugrađane. Nastojali smo i ovoga puta osmisliti što kvalitetniji program, pa se nadamo da će i ove godine svi pronaći nešto za sebe – istaknuo je gradonačelnik Ivanović navodeći kako je kraj Novog parka postavljeno i klizalište na radost najmlađih.

U Đardinu u Kaštel Novom svake nedjelje s početkom u 17 sati bit će upriličeno paljenje adventskih svijeća na vijencu dugom 18 metara , a na blagdan svetog Stjepana u župi Kaštel Novi svi će moći pogledati žive jaslice.

Program Adventa u Kaštelima 2019. možete preuzeti OVDJE.

Događanja
Kaštela