“Advent u mome mistu” posjetilo oko 10 tisuća posjetitelja

Koncertom grupe ‘Dalmatino’ sinoć je u Trilju, pred oko 2 tisuće posjetitelja, svečano zatvorena manifestacija ‘Advent u mome mistu’
2448909041eb1b59b4b28c16cb918292_XL

‘Advent u mome mistu’ je započeo 30. studenoga i kroz cijelo vrijeme trajanja bio je obogaćen nastupima školske i vrtićke djece, zlatnih Triljskih mažoretkinja i nastupima grupa: ‘Noel’ iz Đakova, VIS ‘Znak pobjede’ iz Košuta, Pučkih pivača župe sv. Mihovila iz Trilja, ‘Ozon’ iz Trilja i nastupom Branke Medaka i grupe ‘Vertigo’ iz Metkovića. Adventski vijenac, kojeg je u potpunosti osmislila Ivanka Latinac, a postavljen i ukrašen uz pomoć vrijednih ruku triljskih udruga i pojedinaca volontera, postao je neizostavan detalj za fotografije posjetitelja.

Tijekom trajanja same manifestacije održane su razne radionice za velike i male, božićne priredbe i izložbe, božićno-novogodišnji turnir u malom nogometu, nezaobilazno uprizorenje ‘Živih jaslica’, što je uvelike doprinijelo velikom broju posjetitelja iz cijele Splitsko-dalmatinske županije. ‘Advent u mome mistu” tijekom trajanja otkrilo je oko 10.000 posjetitelja, čime se Grad Trilj plasirao među najbolje i najljepše Advente u Dalmatinskoj zagori, a u prilog je svakako išlo i otvoreno klizalište uz prekrasni triljski viseći most.

 

Događanja
Trilj