Advent u Sinju

I ove godine uživajte u bogatom programu, brojnim koncertima, zabavnim i kulturnim programima, radionicama i predstavama, te „Snježnim radostima“ u parku na Šetalištu Alojzija Stepinca.
advent sinj

Manifestacija „Advent u Sinju“ počinje u subotu 30. studenog 2019. godine, paljenjem prve adventske svijeće i nastavlja se svake sljedeće subote tijekom Adventa u parku na Šetalištu Alojzija Stepinca.

Središte grada ponovno će obući blagdansko ruho dočekujući svoje posjetitelje željne blagdanskog raspoloženja. Obitelji i djeca neće moći odoljeti raznim zabavnim programima, radionicama, predstavama u sklopu Dječjeg tjedna, a posebno će ih razveseliti dolazak sv. Nikole na Šetalište Alojzija Stepinca.

Raznovrstan i bogat program održavat će se na nekoliko lokacija u gradu, a tu će se naći za svakog po nešto; od tradicionalnog koncerta Gradske glazbe, Mješovitog zbora Grada Sinja, klape Sinj, pa do koncerta Zlatka Jelinčića i KUD-a Brodosplit. Očekuje vas i zabavni program na Badnje jutro, sajam rukotvorina, nastupi kulturno-umjetničkih društava, kao i Dječji doček Nove godine u 12 sati na sinjskoj pijaci. Na pijaci vas očekuje i najbolji doček Nove 2020. godine, na kojem će posjetitelje zabavljati sinjski bend M.O.R.T., Jurica Pađen i grupa Aerodrom. Manifestacija Advent u Sinju koja će završiti 31. prosinca novogodišnjim koncertom održava se u organizaciji Grada Sinja, Turističke zajednice Sinj, Svetišta Čudotvorne Gospe Sinjske, te mnogobrojnih udruga s područja našega grada. U blagdanskom ozračju tijekom prosinca želimo da svi uživaju u adventskom ugođaju, te druže i okupljaju.

Program adventa možete vidjeti OVDJE.

Događanja
Sinj