Sve je spremno za najljepše doba godine

Adventsku čaroliju u Makarskoj otvara Dalmatino

Glavna kulisa Adventa, uz Trg fra Andrije Kačića Miošića postaje i Trg Tina Ujevića na koji se ove godine vraća klizalište i sadržaji za najmlađe
Split: Koncert grupe Dalmatino u dvorani GripeMiroslav Lelas/PIXSELL

Advent Makarska otvara grupa Dalmatino, 3. prosinca na centralnom gradskom trgu! Glavna kulisa Adventa, uz Trg fra Andrije Kačića Miošića postaje i Trg Tina Ujevića na koji se ove godine vraća klizalište i sadržaji za najmlađe, izvijestili su iz Grada Makarske.

Uz bogatu gastronomsku ponudu adventskih kućica, kušanje lokalnih specijaliteta te koncerte poznatih glazbenika, novost je zasigurno jedan od najbogatijih programa za najmlađe koji se s razlogom najavljuje kao Najveći Mali Advent u Dalmaciji.

Najveći mali Advent počinje već 6. prosinca, na blagdan Sv. Nikole koji će tradicionalno donijeti poklone za djecu, a program se nastavlja na klizalištu, uz predstave, kreativne radionice i čarobne čitaonice. Na Trg Tina Ujevića stižu i Orašar, Domenica, Luka Vidović te neponovljivi Klaun Šarenko, a ni ove godine neće izostati dječji doček Nove godine 31. prosinca.

Advent Makarska i ove godine okuplja poznata glazbena imena. Nakon legendarnog Dalmatina u grad pod Biokovom stižu i Matija Cvek, Crvena jabuka, klapa Iskon, Grše, The Frajle dok će Makarani i njihovi gosti u Novu 2024. ući uz bezvremenskog Nenu Belana i Fiumense.

Obol ovogodišnjem programu dat će i jake lokalne snage bendovi, DJ-i, i neizostavni Big Band Makarska.
Ljubitelji stvaranja dragocjenih trenutaka za pamćenje moći će to učiniti na više lokacija, a najbolja fotografija bit će nagrađena.

Cijeli bogati program Adventa u Makarskoj možete pratiti na stranicama Turističke zajednice grada Makarske, stranicama Grada Makarske te na Facebook i Instagram stranici pod nazivom Advent Makarska!

Događanja
Makarska