Bernarda Cecelja proglašena najuspješnijom poduzetnicom 2020. godine

Na Međunarodni dan žena, po peti je puta organiziran Kongres poduzetnica Hrvatske i regije, u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra, najveće nevladine asocijacije koja okuplja više od 2.300 članica i članova (vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta kao i svih onih koji će to biti), a u sklopu kojega se po prvi puta održala dodjela nagrada Najpoduzetnica u nekoliko kategorija, uz Grand Prix nagradu Najpoduzetnica 2020
Bernarda-Cecelja-1-822×548

Na Kongresu poduzetnica Hrvatske i regije, najvećem poslovnom skupu žena u poduzetništvu, gospođi Bernardi Cecelji, vlasnici i direktorice tvornice Bernarda d.o.o. iz Nedelišća za proizvodnju madraca, kreveta i opreme za spavanje, te koja upošljava više od 250 zaposlenika, uručena je nagrada Najpoduzetnica 2020. godine.

Na Međunarodni dan žena, po peti je puta organiziran  Kongres poduzetnica Hrvatske i regije, u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra, najveće nevladine asocijacije koja okuplja više od 2.300 članica i članova, a u sklopu kojega se po prvi puta održala dodjela nagrada Najpoduzetnica u nekoliko kategorija, uz Grand Prix nagradu Najpoduzetnica 2020. A upravo je gospođi Bernardi Cecelja, ne samo uspješnoj poduzetnici Hrvatske, nego i ovog dijela Europe, pripala čast najbolje i osvajanje Grand Prix nagrade Najpoduzetnica 2020. godine.

U nazočnosti više od 550 sudionica i sudionika, gospođa Bernarda Cecelja primila je nagradu iz ruku predsjednice Ocjenjivačkog suda Slavice Šipicki, te tom prigodom poručila uz zahvalu svim nazočnima u dvorani kako je to rezultat predanog rada i discipline, koji je doveo do prepoznatljivosti rada, inovatorskog i inventivnog pristupa gospođe Bernarde Cecelja, kao i njezinog branda Bernarda – kvalitetnih krevetnih sustava za hotele, pansione, apartmane i dom.

-Ova nagrada dodatni je poticaj mojim naporima, te motivacija da nastavim putem kojega sam odabrala u poduzetništvu– izjavila je u povodu osvajanja nagrade  Bernarda Cecelja.

Dobitnica Grand Prix Najpoduzetnica 2020. podsjetila i na svoju poslovnu priču od trnja preko zvijezda, te  ostavila snažan dojam na sve nazočne na Kongresu poduzetnica.

-Čovjek mora uvijek pozitivno razmišljati, a rezultati neće izostati. 1998. godine počeli smo s 13 zaposlenih, a danas imamo 250 zaposlenih. Da sam tada razmišljala kako neću uspjeti i bila negativna, sigurno da i ne bi doživjela sve ovo što smo napravili danas– istaknula je dobitnica ovogodišnje nagrade.

Na Kongresu poduzetnica dobitnica nagrade Najpoduzetnica 2020 najavila je poduzetničke aktivnosti na području kontinentalnog turizma.

Aktualno
Hrvatska