Biciklisti Miljenko Mrkonjić, Tomislav Mrkonjić i Marko Marić stigli u Imotski

Biciklisti Miljenko Mrkonjić, Tomislav Mrkonjić i Marko Marić danas su stigli u Imotski, nakon što su 4. listopada biciklima krenuli na 1500 kilometara dug put od Frankfurta prema Imotskom

imotski.hr

Biciklisti Miljenko Mrkonjić, Tomislav Mrkonjić i Marko Marić danas su stigli u Imotski, nakon što su 4. listopada biciklima krenuli na 1500 kilometara dug put od Frankfurta prema Imotskom u sklopu humanitarnog projekta “Put za život”  kojim se pomaže oboljelima od bolesti limfe.

Na glavnom gradskom trgu dočekao ih je zamjenik gradonačelnika dr. Vice Čikeš, koji im je uručio i donaciju Grada Imotskoga u iznosu od 10 tisuća kuna, kao doprinos Grada humanitarnoj akciji koju je ovaj trojac organizirao.

Naime, pod geslom “We ride against cancer” biciklirali su i skupljali novac za borbu protiv raka, a iznos koji su prikupili donirat će njemačkoj bolnici Hilfe Fur Krebskranke Kinder u kojoj se Miljenko liječio i udruzi Sanus Split Klub roditelja djece oboljele od malignih bolesti.

Miljenko, Tomislav i Marko od Frankfurta do Imotskog vozili su bicikl kroz Njemačku, Austriju, Sloveniju i Hrvatsku po vjetru, kiši i niskim temperaturama, u nekim dijelovima i po snijegu, ali ih to nije spriječilo u humanitarnom projektu.