Minimalan poraz Croatije

Božić na Šubićevcu nesretan za Zmijavčane

U utakmici 20. kola Prve NL Super Sport zmijavačka Croatia upisala je poraz na Šubićevcu od favoriziranog Šibenika 2:1
Izvještaj Šibenik – Croatia – 021 portal

U utakmici 20. kola Prve NL Super Sport zmijavačka Croatia upisala je poraz na Šubićevcu od favoriziranog Šibenika 2:1. Izabranici Marijana Karoglana samo su jednom zaprijetili vratima Šibenčana u prvom poluvremenu, u 32.minuti kada je s vrha 16-terca pucao kapetan Mijo Šabić ravno u ruke Đakoviću, dok su Šibenčani dva puta preko Božića probili obranu Croatije i samog Gudelja na vratima.

U 12. minuti lijepa akcija Toševskog za Božića u kaznenom prostoru nakon što je izvrtio dva igrača Croatije, predao loptu Božiću, a ovaj uspio matirati Gudelja i njegov lijevi kut za 1:0. U 16. minuti Božić je opet opasan za vrata Zmijavčana, odličan polu-volej s ruba peterca, lopta malo iznad grede.

Početkom drugog dijela akcija Marjanovića, Toševskog i Božića dovodi Šibenčane na novo vodstvo – 2:0. Gudelj je ponovno matiran na sličan način. Šibenik u 68.minuti ostaje s igračem manje, pocrvenio je Marjanović što Croatia ne uspijeva iskoristiti sve do 94. minute, kada u gužvi kaznenog prostora Prskalo uspijeva smanjiti rezultat na 2:1.

SUPERSPORT 1. NL, 20. KOLO
HNK ŠIBENIK – NK CROATIA (Z) 2:1
STRIJELCI: 1:0 Božić (12), 2:0 Božić (50), 2:1 Prskalo (90+4)

TEKST I FOTO: DARKO LONČAR

Sport
Zmijavci