U subotu Dan otvorenih vrata HVU “Dr. Franjo Tuđman” u Splitu

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” u Splitu održat će se u subotu, 7. ožujka s početkom u 10 sati u vojarni “Admiral flote Sveto Letica Barba”
2020-03-05-dan-otvorenih-vrata-st-870×600

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” u Splitu održat će se u subotu, 7. ožujka s početkom u 10.00 sati u vojarni “Admiral flote Sveto Letica Barba” (Lora) u Splitu, Zrinsko-frankopanska 207a.

Posjetiteljima će biti prezentirani sveučilišni preddiplomski studijski programi Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo – smjerovi vojna nautika i vojno brodostrojarstvo te preddiplomski i diplomski studij Aeronautike – smjer vojni pilot. Posjetiteljima će također biti omogućen obilazak kabineta, sportskih i drugih objekata u vojarni te brodova Hrvatske ratne mornarice.

Pozivaju se svi zainteresirani da se za sudjelovanje prijave najkasnije do petka, 6. ožujka 2020. do 14.00 sati na adresu e-pošte: [email protected].

Prijavljeni posjetitelji trebaju doći u vojarnu najkasnije do 9.45 sati i ponijeti identifikacijski dokument, poručili su iz MORH-a.

Događanja
Split