U utorak Dan otvorenih vrata u PU splitsko-dalmatinskoj

Dan otvorenih vrata u PU splitsko-dalmatinskoj održat će se sportskoj dvorani Obrtno tehničke škole u Splitu, s početkom u 10:00 sati
Dan otvorenih vrata PU SD 2018

Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenula je niz promotivnih aktivnosti vezanih uz objavljeni natječaj za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2020/2021. godinu. U sklopu promocije u utorak, 10. ožujka u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj održat će se Dan otvorenih vrata. Ovo je jedan od načina promoviranja rada Srednje policijske škole „Josip Jović“ koja djeluje u sklopu Policijske akademije u Zagrebu.

Dan otvorenih vrata u PU splitsko-dalmatinskoj održat će se sportskoj dvorani Obrtno tehničke škole u Splitu, s početkom u 10:00 sati. Tijekom trajanja prezentacije u dvorani će biti postavljeni info pultevi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu. Zainteresirani građani moći će se upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije (specijalna policija, temeljna, kriminalistička, prometna, granična i interventna policija, protueksplozijski odjel, prevencije), te razgovarati s policijskim službenicima o temama za koje pokažu interes. Također, održat će se i pokazna vježba borilačkih vještina i vještina rukovanja oružjem u kojoj će sudjelovati policijski službenici Interventne jedinice policije.

-Na ovaj način pokušat ćemo zainteresiranim kandidatima približiti rad policije, te ih potaknuti da policiju izaberu za svoj životni poziv. Ako ste završili srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju, hrvatski ste državljanin/državljanka, mlađi ste od 28 godina i imate želju postati policajac/policajka, u utorak, 11. ožujka u 10:00 sati dođite u sportsku dvoranu Obrtno tehničke škole u Splitu gdje ćete dobiti sve potrebne informacije o radu i životu policajaca, te o uvjetima za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajka/policajac- poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Događanja
Hrvatska