Danas kreću Dani hvarskih vina u Jelsi

Umjesto tradicionalne "Fešte vina", koja se zbog epidemioloških razloga ovog ljeta ne može održati, u Jelsi na Hvaru od danas, 27. kolovoza do 6. rujna održat će se Dani hvarskih vina

TZ Jelsa

Umjesto tradicionalne “Fešte vina”, koja se zbog epidemioloških razloga ovog ljeta ne može održati, u Jelsi na Hvaru od danas, 27. kolovoza do 6. rujna održat će se Dani hvarskih vina, priopćila je Turistička zajednica općine Jelsa.

Dani hvarskih vina” održat će se na području čitave općine Jelsa, u pojedinim restoranima i wine barovima, pod sloganom “Kad si na Hvaru, pij hvarsko vino”, kako bi se brojnim gostima omogućilo kušanje kvalitetnih i vrhunskih vina iz lokalnih vinarija.

Posjetitelji će moći kušati vina  – Vinarije Carić, Vinarije Tomić, Vinarije Matković Nikola, Poljoprivredne zadruge  Svirče, Vinarije  Huljić, Vinarije Ahearne, Vinarije Plančić, Vinarije Bojanić, Vinarije Bell’Iakov, Vinarije Zlatan otok, Vinarije Vujnović, Vinarije   Leše, Vinarije Hvar Hills, Vinarije Bartul, Vinarije Pavičić, Vinarije Matijević i Vinarije Caratan Tonči.

U sklopu Dana hvarskih vina održat će se i stručno ocjenjivanje hvarskih vina 2. Jelsa Summer Wine tasting by Vinske zvijezde, u suradnji s udrugom Hvarski vinari.

Oglasi