Dario Srna bolnicama donirao mandarine i dezinfekcijske sustave

Donacije su namijenjene za KBC Sestre milosrdnice, Dubravu, Rebro, Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu te KBC Split i Osijek, dok će se dezinfekcijski sustavi koristiti u stacionaru zagrebačke Arene

Goran Stanzl/PIXSELL

Nogometaš Dario Srna i tvrtka ENNA Fruit donirali su 15 tona mandarina bolnicama u Zagrebu, Splitu i Osijeku te dva integralna dezinfekcijska sustava koja će se koristiti u stacionaru u Areni Zagreb, izvijestili su iz te tvrtke.

– U izazovnim vremena, kada se svi suočavamo sa covid krizom, važno je, u okviru svojih mogućnosti, biti potpora onima kojima je to najpotrebnije, navodi se u priopćenju.

Donacije su namijenjene za KBC Sestre milosrdnice, Dubravu, Rebro, Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu te KBC Split i Osijek.

Istaknuli su da je integralni dezinfekcijski sustav napredni uređaj za mjerenje tjelesne temperature, dezinfekciju ruku te obuće uz pomoć dezinfekcijskog otirača, a osigurat će zdravstvenim radnicima, liječnicima i medicinskim sestrama sigurniji boravak u bolničkom prostoru te olakšati svakodnevnu borbu protiv virusa.

– Nogometaš Darijo Srna i tvrtka ENNA Fruit ovom su donacijom željeli barem malo pomoći onima kojima je sada najteže kako bi zajedničkim snagama, svi zajedno, što prije izašli iz ove situacije, stoji u priopćenju.