Dimitrov i službeno novi igrač Hajduka

Kristian Dimitrov novi je igrač Hajduka. 22-godišnji stoper s Bijelima je potpisao ugovor do ljeta 2023. godine, a u Hajduku će nositi dres s brojem 4
2020-02-11-13-03-7987-

Kristian Dimitrov novi je igrač Hajduka. 22-godišnji stoper s Bijelima je potpisao ugovor do ljeta 2023. godine, a u Hajduku će nositi dres s brojem 4.

– Vrlo sam sretan što sam potpisao za klub koji uvijek ima najviše ambicije. Hajduk je poznat u Bugarskoj, ne tako davno tu je igrao Georgi Terziev, trener je bio Krasimir Balakov, a još prije toga trener je bio legendarni Ivan Vucov. Svjestan sam veličine Kluba i odgovornosti koju kao igrač preuzimam ovim potpisom. Jedva čekam prvu utakmicu – kazao je Dimitrov nakon potpisa ugovora za Bijele.

Karijeru je Kristian započeo u Lokomotivu iz Plovdiva, odakle je 2016. godine prešao u Botev iz Plovdiva, gdje je upisao prve seniorske minute. Za Botev je u posljednje tri sezone upisao ukupno 68 službenih nastupa te je pri tom postigao šest pogodaka i dodao jednu asistenciju.

Za A reprezentaciju Bugarske upisao je šest službenih nastupa, a prethodno je redovito nastupao za mlađe uzrasne kategorije bugarske reprezentacije.

 

Split
Sport