Dvije osobe teško ozlijeđene u sudaru na A3

Dvije osobe teško su ozlijeđene u subotu na autocesti A3 kod Zadubravlja kada je srbijanskome teretnom vozilu puknula guma i ono je probilo zaštitnu ogradu i na suprotnom traku udarilo u automobil hrvatskih oznaka
PXL_290220_28219314

Dvije osobe teško su ozlijeđene u subotu na autocesti A3 kod Zadubravlja kada je srbijanskome teretnom vozilu puknula guma i ono je probilo zaštitnu ogradu i na suprotnom traku udarilo u automobil hrvatskih oznaka.

Teško ozlijeđeni 53-godišnji vozač osobnog automobila i 30-godišnja suvozačica prevezeni su u Opću bolnicu “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu i zadržani na liječenju.

Kako je izvijestila slavonsko-brodska PU, nesreća se dogodila oko 17.15 sati kada je 27-godišnji vozač teretnog automobila srbijanskih registracijskih oznaka vozio po južnom kolničkom trakom A3 i u jednom trenutku je puknula prednja pneumatika na teretnom vozilu. Došlo je do zanošenja vozila koje je zatim probilo zaštitnu ograde, prešlo na sjeverni trak te udarilo u osobni automobil hrvatskih oznaka, a zatim i u zaštitnu ogradu sa sjeverne strane A3.

Aktualno
Hrvatska