FOTO: Finalistice Miss Universe Hrvatske pozirale u kupaćim kostimima

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održati će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, 13. ožujka uz izravan prijenos na HTV2 iz Studija Anton Marti na Prisavlju
main

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održati će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, 13. ožujka uz izravan prijenos na HTV2 iz Studija Anton Marti na Prisavlju, a za titulu najljepše natjecati će se 17 prekrasnih finalistica.

Baš kao i za vrijeme prvog dijela priprema, finalistice će biti  u luksuznom hotelu Esplanade, gdje ih očekuje preliminarno ocjenjivanje, temeljem kojeg žiri odlučuje kojih 10 djevojaka će u izravnom prijenosu u borbu za titulu. Djevojke će se u izravnom prijenosu žiriju i publici predstaviti u tri različita outfita: onom casual KiK Textillien, u kupaćim kostimima hrvatskog proizvođača Pletix i u večernjim haljinama jedinstvene Matije Vuice, dok će na nogama nositi cipele Baldinini.

Vrhunac izravnog prijenosa biti će trenutak kada prošlogodišnja pobjednica Mia Rkman krunom Zlatarne Dodić okruni svoju nasljednicu te ona od prodekana Zagrebačke škole ekonomije i managementa  primi glavnu nagradu za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura.

Vođenje izbora povjereno je Jeleni Lešić, koja je i sama nosila ovu prestižnu titulu 2005. godine i Mariu Sedmaku, dok će u glazbenom dijelu nastupiti Damir Kedžo, naš predstavnik na Eurosongu, Domenica, Bojan Jambrošić, te duo Antonije Šola i Mario Roth.

FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2020.:
1. Ivana Pravdica, 21, Rijeka
2. Valentina Nežić, 23, Sesvete
3. Maria Elena Vukić, 24, Split
4. Marinela Grljušić, 18, Požega
5. Ivana Šep, 27, Zagreb
6. Klara Jelača, 19, Split
7. Iva-Mila Brigljević, 22, Petrinja
8. Mirna Naiia Marić, 21, Zadar
9. Valentina Jelenčić, 24, Slatina
10. Daria Matić, 22, Split
11. Katarina Klarić, 20, Zagreb
12. Andrea Erjavec, 19, Perušić
13. Tea Radić, 21, Zagreb
14. Jela Vukadin, 26, Split
15. Melany Stojanov, 23, Zadar
16. Klara Kokić, 22, Zadar
17. Zrinka Ćorić, 18, Dubrovnik

 

Foto: Samo Mervar/ PR Miss Universe Hrvatske

Aktualno
Hrvatska
Show