FOTO: Kamenova dva lica s Jadranom iz Tučepa

Jadranaši su slavili s 5:1
Kamen pripreme Makarska 2

Druga pripremna utakmica pod Biokovom, drugi poraz Kamena koji je na pripremama u Makarskoj pod vodstvom novog trenera Marija Kujundžića – Kunte pokazao dva lica protiv niželigaša Jadrana iz Tučepa. Više volje, više želje bilo je kod Jadrana. Kao da jedva čekaju početak proljetnog dijela prvenstva u 1.ŽNL. A Kamen?

Kamen se još uvijek traži nakon turbulentne jesenske polusezone. Uprava je dovela vratara, stopera, krilo i srednjeg veznog, ali izvor blizak klubu kaže kako će toga biti još. U planu su naime još trojica novih za popunu stoperskih pozicija, beka i napadača. U Makarskoj protiv Jadrana na djelu smo vidjeli vratara Guća, Bauka u obrani, Dumančića u sredini i Nenadića na krilu, a napadu je zaigrao bivši igrač Imotskog Ante Marinović. Kamen je kako rekosmo pokazao protiv Jadrana dva lica, iako je Kunta tijekom utakmice isprobao sve varijante.

U prvom poluvremenu lopte su se bazirale uglavnom preko iskusnog Petra Kljenka, koji je ordinirao lijevom stranom. Pogodak u mreži Guća rano je pao, Duje Koštić pobrinuo se za rano vodstvo, izjednačio je Miro Kovačić početkom drugog dijela, a onda je igra Kamena počela naglo padati te su Jadranaši vrlo brzo došli do visokog vodstva ujedno i pobjede – 5:1. Za Jadran su pored Duje Koštića pogađali Marin Koštić (2) i Bartul Cvitanović, a kod jednog je pomogao i Kamenov vratar Guć.

PRIPREMNA UTAKMICA
HNK JADRAN (T) – NK KAMEN (P) 5:1(M. Koštić 2, D. Koštić, B. Cvitanović, Guć (AG)/Kovačić)

TEKST: DARKO LONČAR
FOTO: KREŠIMIR LONČAR

Podbablje
Sport