Grad Supetar uvodi prve mjere za sprječavanju širenja virusa

Prva mjera koju Grad Supetar uvodi sa ciljem sprječavanju širenja korona virusa je odgoda svih javnih skupova u javnim prostorima kojima grad upravlja
6

Prva mjera koju Grad Supetar uvodi sa ciljem sprječavanju širenja korona virusa je odgoda svih javnih skupova u javnim prostorima kojima grad upravlja.

Slijedom preporuke Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije za odgodom ili ograničavanjem organiziranih skupova sa ciljem sprječavanja širenja bolesti uzrokovane novim koronavirusom od 10. ožujka 2020. godine, do daljnjega su odgođeni svi javni skupovi planirani u Školskoj sportskoj dvorani, uključujući i manifestaciju Lijepom našom koja je u njoj trebala biti održana 1. travnja.

Do daljnjega se za okupljanja i javne skupove neće moći koristiti ni prostori Gradske vijećnice i Narodne knjižnice odnosno Galerije Ivan Rendić.

Na stožeru civilne zaštite u petak razgovarati će se i o otkazivanju svih ostalih sportskih, kulturnih i ostalih društvenih događanja na području grada.

Također, Grad Supetar je uredovno vrijeme za prijam stranaka ograničio na ponedjeljak i srijedu od 08.00 do 12.00 sati, do daljnjeg se obustavlja i podjela pločica sa imenima ulica u Komunalnom društvu Grad d.o.o. a uredovno vrijeme sa strankama u komunalnom društvu ograničava se na ponedjeljak i srijedu.

Što se vrtića i vrtićke djece tiče pratit će se preporuke Nacionalnog i Županijskog stožera Civilne zaštite kao i odluke Ministarstva obrazovanja vezane za škole i školski sustav te će se postupiti prema njima, objavili su iz Grada Supetra.

Supetar