Andro Krstulović Opara: Vi ste vrijedno radili

Zaposlenike splitske Gradske uprave koji su ove godine ostvarili pravo na odlazak u mirovinu primio je danas gradonačelnik Andro Krstulović Opara.
80589513_591565191414865_1208024109653426176_n

Zaposlenike splitske Gradske uprave koji su ove godine ostvarili pravo na odlazak u mirovinu primio je danas gradonačelnik Andro Krstulović Opara. Zahvalivši im se na svemu dobrome što su svojim radom napravili za građane Splita i Gradsku upravu, gradonačelnik im je poželio mirne dane koji slijede u zasluženoj mirovini.

U ugodnom razgovoru, skorašnji umirovljenici prisjetili su se lijepih trenutaka provedenih u Banovini i svojih davnih radnih početaka. Ana Dragičević o pravima splitskih branitelja brinula je od 1992. godine, od milja su je mnogi zvali “teta Ana“ upravo zbog toplog i ljudskog pristupa i pomoći koju je godinama pružala braniteljima. Zoran Grgin obavljao je poslove gradskog kurira te u svom radnom vijeku u Banovini prešao kilometre i kilometre noseći poštu i materijale gradskim vijećnicima. Uz njih dvoje, ove su godine u mirovinu iz gradske uprave otišle još četiri djelatnice.

– Vi ste radili vrijedno, profesionalno i oni koji dođu na vaša radna mjesta morat će se zaista potruditi da vas dostojno zamjene – zaključio je gradonačelnik na današnjem oproštaju.

Događanja
Split