Hajduk kažnjen s dvije utakmice bez gledatelja i novčanom kaznom u iznosu od 40.000 kuna

HNK Hajduk kažnjen je odigravanjem naredne dvije utakmice HT Prve lige bez prisustva gledatelja zbog prekršaja počinjenih na utakmici Hajduk - Dinamo
Hrvatska – Italija

HNK Hajduk kažnjen je odigravanjem naredne dvije utakmice HT Prve lige bez prisustva gledatelja i novčanom kaznom u iznosu od 40.000 kuna.zbog prekršaja počinjenih na utakmici Hajduk – Dinamo odigranoj 4. ožujka na Poljudu. Kazna stupa na snagu od dana končanosti ove odluke.

Na utakmici Hajduk-Dinamo u više navrata od strane navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini stadiona evidentirano je paljenje oko 150 pirotehničkih naprava, a posebno u periodu od 69.-72. minute kada je upaljeno preko 100 pirotehničkih naprava pri čemu su 64 baklje ubačene na tartan stazu ispred sjeverne tribine.

Tako će se nedjeljna utakmica 27. kola Hajduk – Inter i susret 29. kola HT Prve lige Hajduk – Varaždin odigrati pred praznim tribinama stadiona Poljud.

Zbog upaljene dvije baklje i jedne dimne kutije od strane pripadnika navijačke skupine BBB na istoj utakmici GNK Dinamo je kažnjen novčanim iznosom od 5.000 kuna.

Ardian Ismajli, igrač HNK Hajduk zbog isključenja na utakmici Hajduk-Dinamo (dvije opomene) kažnjen je jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna.

Split
Sport