IMOTSKI: Grabovac uspješno promovirao zbirku svojih emocija

Sve se emocije s pomno odabranim nazivom nalaze na 43 stranice ove zanimljive i dobro ukoričene brošure po cijeni od 70 kuna

Iza mladog pjesnika i inženjera građevine Mije Grabovca prva je promocija knjige odnosno zbirka pjesama „Emocije“, koja je pred punom dvoranom Pučkog učilišta u Imotskom u subotu navečer prošla uspješno i ispraćena velikim aplauzom.

Sadržaj je dosta kako i sam naziv zbirke kaže emocionalan, prevladava „intimistička poezija autora“, reći će Julija Stapić, jedna od sudionica promocije. Sve se emocije s pomno odabranim nazivom nalaze na 43 stranice ove zanimljive i dobro ukoričene brošure po cijeni od 70 kuna. Pjesnik je, kako reče Julija, svjestan vremena i riječi o brizi i nježnosti.

Pored autora Mije Grabovca koji je u kratkim riječima opisao zadovoljstvo svog pjesničkog prvijenca, zbirku pjesama „Emocije“, predstavili su: Julija Stapić, Anita Jukić, Josipa Rimac – Vlajčić i Marijan Grbavac – Mirić. Svoje glazbene minute na gitari odradio je Ante Ivkošić. Zbilja ugodna večer.

TEKST I FOTO: DARKO LONČAR

Oglasi