INA i Hrvatski rukometni savez produžili partnerstvo za još tri godine

Najbolji hrvatski rukometaši tako kreću u pohod za jedinim naslov koji im nedostaje – naslov europskog prvaka, s Inom kao generalnim partnerom

INA i Hrvatski rukometni savez produžili su danas dugogodišnje uspješno partnerstvo za sljedeće tri godine. Najbolji hrvatski rukometaši tako kreću u pohod za jedinim naslov koji im nedostaje – naslov europskog prvaka, s Inom kao generalnim partnerom hrvatske muške rukometne reprezentacije.

Ugovor o sponzorskoj suradnji potpisali su na maloprodajnom mjestu Ine u zagrebačkoj Dubravi predsjednik Uprave Ine Sandor Fasimon i izvršni dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Zoran Gobac.

– Hrvatski rukomet ima dugi i uspješnu povijest, dobro znaju što je uspjeh i pred njima je sjajna budućnost. Isto se može primijeniti i nas Inu koja je najveća hrvatska kompanija. Zbog toga nam je zadovoljstvo što ćemo partnerski odnos imati i u narednom razdoblju čime se INS kao kompanija ponovno dokazuje kao prvi izbor hrvatskog sporta, ali i naših kupaca, izjavio je tom prilikom Sandor Fasimon, predsjednik Uprave Ine.

U ime Hrvatskog rukometnog saveza okupljenima se obratio izvršni dopredsjednik saveza Zoran Gobac koji je istaknuo: “Izuzetno nam je drago što nastavljamo suradnju s Inom, jednom od naših najznačajnijih tvrtki. Pomaganje hrvatskom sportu, u ovom slučaju hrvatskom rukometu kao jednom od najuspješnijih sportova u nas, s velikim rezultatima i ugledom, još je jedna od fantastičnih stvari koje INA kao uzorna kompanija pokazuje. Mi znamo što je uspjeh. To je naša dugogodišnja misao vodilja. Naš će put prema tim ostvarenjima nesumnjivo biti lakši uz poslovnog partnera i prijatelja kao što je INA”.

Potpisivanju sponzorskog ugovora prisustvovali su i izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Lino Červar, direktor reprezentacije Igor Vori, te proslavljeni reprezentativci Luka Cindrić i Zlatko Horvat. Uz Inine kupce priliku za druženje s njima imala su i djeca iz Udruge za sindrom Down-Zagreb.

Aktualno
Hrvatska