Informativna radionica ”Mogućnosti financiranja turističkih kapaciteta i projekata” u Makarskoj

U četvrtak, 13. veljače, u hotelu Biokovo s početkom u 10,30 sati JU Makarska razvojna agencija MARA, Grad Makarska i Turistička zajednica Grada Makarske organiziraju informativnu radionicu Mogućnosti financiranja turističkih kapaciteta i projekata
bcce8143-3798-3603-98ee-9096bfe2b43d

U četvrtak, 13. veljače, u hotelu Biokovo s početkom u 10,30 sati JU Makarska razvojna agencija MARA, Grad Makarska i Turistička zajednica Grada Makarske organiziraju informativnu radionicu Mogućnosti financiranja turističkih kapaciteta i projekata.

Radionica je namijenjena predstavnicima obiteljskog smještaja, malih hotela, turističkih agencija te obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji se bave uslugom smještaja ili turističkih sadržaja, kako bi se na jednom mjestu upoznali s aktualnom ponudom modela financiranja turističkih kapaciteta i projekata.

U prvom dijelu radionice predstavit će se programi financiranja HBOR-a, HAMAG-BICRO-a, ruralnog razvoja te nadolazeći natječaji za privatne iznajmljivače koje raspisuje Splitsko-dalmatinska županija. U drugom dijelu će se održati B2B susreti (individualni sastanci), kako bi svi sudionici mogli u izravnom kontaktu s predstavnicima institucija dobiti detaljne informacije o njihovim specifičnim projektima.

Događanja
Makarska