Interregionalni kup kuhara europskih regija u Makarskoj

U Makarskoj će se 18. i 19. veljače u hotelu Mirmare po šesti put održati Interregionalni kup kuhara europskih regija – IKKER 2020., uz podršku Grada Makarske, hotela Miramare i Biokovo te Grupacije Pivac
ikkere-2019

U Makarskoj će se 18. i 19. veljače u hotelu Mirmare po šesti put održati Interregionalni kup kuhara europskih regija – IKKER 2020., uz podršku Grada Makarske, hotela Miramare i Biokovo te Grupacije Pivac.

Radi se o manifestaciji na kojoj deset vrhunskih kuhara i šefova kuhinje iz Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Rumunjske, Sjeverne Makedonije, Italije i Slovenije, koji su pobijedili u natjecanjima u svojim državama, bore za titulu “najboljeg interregionalnog kuhara” pred međunarodnim ocjenjivačkim žirijem kojem je predsjednik Stevo Karapandža.

Osim u pripremi tri slijeda jela sa zadanim namirnicama, u sklopu natjecanja odgovarat će i na pitanja pred medijskim žirijem kako bi u 15 minuta predstavili sebe, recepte jela koja pripremaju i objekte u kojima rade.

Natjecanje u kuhanju u aparthotelu Miramare je otvoreno za javnost, a odvijat će se u srijedu od 9 do 17 sati te će pobjednik biti proglašen na svečanoj večeri za uzvanike i sudionike manifestacije koja će se održati u 20 sati.

Drugog dana manifestacije, u srijedu od 11 do 14 sati, održat će se i besplatna Mediteŕranean Culinary Arts radionica za ugostitelje chefove i F&B managere “Sve iz mora” pod pokroviteljstvom tvrtke Centaurus. Prijave za radionicu su na e-mail [email protected] ili pozivom broj 099 3198 961.

Događanja
Makarska