Ivan Budalić uoči obilježavanja Dana policije i blagdana Svetog Mihovila nagradio policijske službenike

Gradonačelnik je naglasio važnost policije u društvu, zahvalio na doprinosu policije te još jednom potvrdio da se policijski službenici mogu nositi sa svim sigurnosnim izazovima koji su pred nama

Grad Imotski

U prigodi obilježavanja Dana policije i proslave Svetog Mihovila gradonačelnik Imotskog, Ivan Budalić uručio je zahvalnicu vođi sektora PGP Imotski Domagoju Joviću za doprinos sigurnosti građana, sigurnoj turističkoj sezoni i održavanju velikih javnih okupljanja poput Dana Grada kao i u borbi s korona-krizom.

Gradonačelnik je naglasio važnost policije u društvu, zahvalio na doprinosu policije te još jednom potvrdio da se policijski službenici mogu nositi sa svim sigurnosnim izazovima koji su pred nama. Također je prilikom prijema pohvalio suradnju Grada i policije koja je u ovom pandemijskom razdoblju intenzivnija no inače.

Uoči Dana policije, zahvalnice Policijske uprave Splitsko-dalmatinske uručene su i policijskim službenicima PGP Imotski Boži Šabiću, Vinku Ivkošiću, Frani Matkovu i Josipu Maršiću zbog iznimnog doprinosa u radu policijske postaje, hvatanja i otkrivanja počinitelja kaznenih djela i prekršaja.

Oglasi