Izaslanstvo Virovitičko-podravske županije posjetilo Centar izvrsnosti

Ondje su s domaćinima razmijenili iskustva i dobili korisne savjeta za pokretanje vlastitog, ali i dogovarali oblike buduće suradnje

Povodom skorašnjeg otvaranja vlastitog Centra izvrsnosti novih tehnologiju u Industrijsko-obrtničkoj škola Slatina, izaslanstvo Virovitičko-podravske županije posjetilo je Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije.

Goste su primili privremeni pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Splitsko-dalmatinske županije Tomislav Đonlić, pomoćnik pročelnika Ilija Krišto i ravnatelj županijskog Centra izvrsnosti  Ivica Zelić, dok je izaslanstvo Virovitičko-podravske županije predvodila pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Vesna Šerepac.

Ondje su uz Centar izvrsnosti novih tehnologija, obišli i centre izvrsnosti za matematiku, informatiku te prirodoslovlje. Jednodnevni posjet završio je razmjenom iskustava i savjeta za uspješno pokretanje te održavanje radionica, ali i dogovaranjem oblika buduće suradnje između županija.

Splitsko-dalmatinska županija