Izrada programa je pri kraju, osnivačka skupština Škorine stranke do kraja veljače

Bivši kandidat za predsjednika Republike Miroslav Škoro na Facebooku je najavio da je izrada programa i potrebnih akata za osnivanje pokreta koji će okupljati one koji žele drugačije odnose u domovini pri kraju, a osnivačka skupština će se održati do kraja veljače
Zagreb: Izborni stožer Miroslava Skore u hotelu Dubrovnik

Bivši kandidat za predsjednika Republike Miroslav Škoro na Facebooku je najavio da je izrada programa i potrebnih akata za osnivanje pokreta koji će okupljati one koji žele drugačije odnose u domovini pri kraju, a osnivačka skupština će se održati do kraja veljače.

-S partnerima koji su me podržali u utrci za Pantovčak intenzivno razgovaram o nastavku suradnje i u tim se razgovorima vodim isključivo idejama za koje smatram da mogu osigurati boljitak života hrvatskog naroda u domovini i izvan nje- napisao je Škoro na Facebooku.

Sugovornici iz Mosta, Hrvatskih suverenista (Hrast, Hrvatska konzervativna stranka i Blok za Hrvatsku), Zelene liste, kao i ostali partneri s kojima je razgovarao predstavili su mu, ističe, pojedinačno svoje prijedloge. Susreti se nastavljaju te očekuje da će u što skorijem razdoblju postići konačan dogovor, koji će “biti u najboljem interesu Hrvatske”.

 

Aktualno
Hrvatska
Politika