Kandidati odlučili: Pobjednica imotskog tjedna “Večere za 5 na selu” je Gordana

Iako se Mijo jako potrudio oko pripreme jela, njegovi Zagvoški makaroni, njoke s divljači i Bakine princeze donijele su mu skromni 21 bod

U petak navečer u showu “Večera za 5 na selu” gosti su jeli domaće specijalitete kod Mije Mlikote iz Zagvozda. Mijo je inače ugostitelj i kuhar pa je večeru pripremao u vlastitoj konobi, gdje je dočekao i ovotjedne kandidate, piše 24sata

Večera je započela ugodnim dočekom i aperitivom, nakon čega je Mijo poslužio predjelo naziva Zagvoški makaroni, što je bila domaća tjestenina s domaćim sirom.

– Danijela je pojela cijelo predjelo na silu jer je to njihov klan, to su se dogovorili da se to pojede i da izgleda da je sve dobro, komentirala je Zlata koja smatra kako je na svojoj večeri bila sabotirana te da su Goga, Danijela i Mijo u “klanu”.

Za glavno jelo domaćin je poslužio Biokovski specijalitet – njoke s divljači, a svi su komentirali da je meso bilo malo žilavo.

– Njoki su mi bilo dobri, ali  malo mi je bilo žilavo meso i trebalo se puno žvakati, priznala je Goga.

Bakine princeze bio je Mijin desert koji mu je pomogla pripremiti supruga Dijana, a najviše se svidio Danijeli dok je Goga na silu pojela iako je alergična na limun koji je bilo u kremi.

– Nije skromno govoriti o sebi tako, ali meni je moja večera bila najbolja. Vjerojatno je svakome njegova večera bila najbolja, kazao je Ivan koji je više očekivao od Mije.

Domaćin je cijelu večeru zaokružio pjesmom i svirkom koja je poboljšala atmosferu za stolom, a onda je došao trenutak odluke – ocjenjivanje i proglašenje tjednog pobjednika!

Tako je Mijo zaradio 21 bod, čime je završio na petome mjestu ljestvice. Na četvrtom je bila Zlata s 22 boda, na trećem Danijela s 26 bodova, a ekipa je morala odlučiti tko će dobiti glavnu nagradu – Ivan ili Goga koji oboje imaju po 28 bodova. Mijo i Danijela nadglasali su Zlatu i tako je Gordana postala pobjednica u imotskom tjednu!

– Ovo su suze radosnice što sam pobijedila. Ovo mi je prvi put u životu da sam u nečem pobijedila! Nisam očekivala to, mislila sam da ću biti na trećem ili četvrtome mjestu, hvala!, izjavila je kroz suze Gordana.

Show
Zagvozd