Klapa “Sveti Juraj” na ovogodišnjoj proslavi Dana Hrvatske ratne mornarice

Koncert će se održati 18. rujna u Ljetnom kinu s početkom u 20:00 sati

Grad Makarska

U povodu Dana Hrvatske ratne mornarice Makarska će ove godine ugostiti Orkestar Hrvatske ratne mornarice i Klapu ,,Sveti Juraj” koji će koncert održati 18. rujna u Ljetnom kinu s početkom u 20,00 sati. Koncert će se održati sukladno epidemiološkim mjerama koje su na snazi, uz predočenje Covid potvrda na ulazu.

Uoči koncerta u Ljetom kinu, u akvatoriju gradske luke, od 19,00 sati, prvi put će se održati Ples drvenih brodica – Sekcije drvenih brodova PŠRD-a Arbun.

U subotu, u jutarnjim satima, tradicionalno će biti održan protokolarni dio proslave u kojem će ove godine sudjelovati ratni brod DBM-82 Krka.

U sklopu programa obilježavanja predstavnici Grada Makarske i HRM-a položit će vijence na Spomenik hrvatskom branitelju i kod Spomen-ploče pomorske bitke kod Makarske, a sa ratnog broda HRM-a i ove će se godine bacati vijenac u more za sve poginule hrvatske mornare.

Ispred PŠRD-a Arbun u 10,30 sati posjetitelji će moći pogledati izložbu  Brodomaketarskog kluba ,,Leut”. Svoj obol proslavi i ove će godine dati JK Bura organizacije 26. po redu ,,Regate hrvatskih mornara”.

Oglasi