Klub mladih Split organizira predavanja o sportu osoba s invaliditetom

Ciklus se otvara predavanjem na temu plivanje. Predavanje će se održati 20. veljače s početkom u 18:45 sati na Ekonomskom fakultetu u Splitu (u dvorani broj 4 na 1. katu)
dino-sinovcic

Klub mladih Split i Sportski savez invalida grada Splita organiziraju ciklus besplatnih predavanja o sportu osoba s invaliditetom i poteškoćama u razvoju.

Cilj predavanja je uključiti osobe s invaliditetom i poteškoćama u razvoju u sportske aktivnosti i omogućiti im stjecanje novih znanja i vještina, i što je najvažnije, poboljšanje kvalitete života, socijalno i zdravstveno (sport kao rehabilitacija).

Ciklus se otvara predavanjem na temu plivanje. Predavači su Barbara Kaličanin, trenerica plivačkih klubova Cipal i Mornar, i Dino Sinovčić, kineziolog, trener plivanja, plivač kluba Cipal i osvajač zlatne medalje na 100 metara leđno na svjetskom paraplivačkom prvenstvu u Londonu.

Predavanje će se održati 20. veljače s početkom u 18:45 h na Ekonomskom fakultetu u Splitu (u dvorani broj 4 na 1. katu). Fakultet je prilagođen osobama s invaliditetom.

Događanja
Split