Uoči 17. kola 3. NL Jug

Kovačić najavio susret s omiškim gusarima: Prebolio sam čist gol, u Omiš se idemo nadigravat

Pred igračima Kamena je prvo ovogodišnje gostovanje
Omiš – Kamen najava 021 portal (1)

Poništeni pogodak za 1:1 u Ivanbegovini proteklog vikenda u utakmici između Kamena i Zadra, mnogima je teško pao, ponajviše strijelcu domaće momčadi Miru Kovačiću, koji se jedva pomirio s tom pogrešnom sudačkom odlukom, no novo kolo je na vratima i nema mjesta suzama ni ljutnji. Za dva dana (subota), nova je utakmica i prvo ovogodišnje gostovanje Kamena.

Na redu je Omiš u Omišu (15h), domaćinska ekipa koja također nosi poraz iz prošlog kola od Uskoka u Klisu (2:1). Kao najbolji poznavatelj Omišana kontaktirali smo povratnika u redove Kamena i nesuđenog strijelca protiv Zadrana Mira Kovačića da nam najavi sljedeću utakmicu i kaže je li prebolio poništen pogodak protiv Zadra?

-Prebolio sam, a što mogu drugo? To je nogomet i mora se ići dalje. U Omiš se idemo nadigravat i odigrati jednu pravu mušku utakmicu i vidjeti koliko će to biti dovoljno? Očekuje nas jedna teška i tvrda utakmica. Oni su domaćinska ekipa i ako mislimo izvući pozitivan rezultat, moramo biti svi stopostotni. Sve što bude pozitivno u Omišu, mi ćemo biti zadovoljni. Mislim da imamo dobru ekipu pokrivenu i nazad i naprijed i da možemo ići otvoreno po bodove- kazao nam je dva dana pred utakmicu s Omišanima vezist Kamena Miro Kovačić.

Od ostalih parova 17. kola 3.NL Jug izdvajamo: Zmaj Makarska – Neretvanac, Primorac (B) – Junak, GOŠK (D) – GOŠK Kaštela, Hrvatski vitez – Sloga Mravinci (15h) i Split – Uskok (16:30h).

TEKST I FOTO: DARKO LONČAR

Podbablje
Sport