Kreće ciklus radionica “Grow your skills” iz područja poduzetništva i tehnologije

Projekt je sufinanciran od strane Grada Splita

Poduzetnički centar Split i Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu organiziraju ciklus radionica pod nazivom “Grow Your Skills”.

Projekt je sufinanciran od strane Grada Splita. Ciklus je usmjeren studentima Sveučilišta u Splitu, neovisno o njihovom obrazovanju, a tematski obuhvaća područja poduzetništva i tehnologije. S obzirom na dinamiku i stalne promjene trendova, ciklusom radionica nastoje se obuhvatiti područja u poduzetništvu i svijetu rada nužna za uspješno poslovanje i zapošljavanje, kako u uslužnim tako i u proizvodnim djelatnostima.

Ciljevi projekta su stjecanje dodatnih vještina i kompetencija na području tehnologije, poduzetništva i osobnog razvoja, poticanje studenata i mladih na inovativnost, interdisciplinarnost i razvoj konkurentnosti na tržištu rada te poticanje poduzetničkih aktivnosti među studentima i mladima.

Radionice koje se kroz ciklus održavaju, obuhvaćaju sljedeće teme: Projektni menadžment, Digitalni marketing – Google AdWords, WordPress i internet alati, Scrum, Grafički dizajn i 3D modeliranje, Informatička pismenost, Kako napisati dobar životopis i molbu za posao, Komunikacijske i prezentacijske vještine.

Obzirom na trenutne epidemiološke mjere, sve radionice održavaju putem Zoom i MS Teams platformi. Detaljan raspored radionica dostupan je na web stranici Studentskog poduzetničkog inkubatora: www.spi.efst.hr, gdje se nalaze i obrasci za prijavu na radionice.