LIVAJA NAKON POTPISA: Da sam i htio otići, to nakon svega ne bi bilo moguće

Marko Livaja produžio je ugovor s Hajdukom do ljeta 2024. godine

Robert Matić / Hajduk.hr

Marko Livaja produžio je ugovor s Hajdukom do ljeta 2024. godine. Marko će od sada nositi dres s brojem 10 te će biti s momčadi od prvog dana priprema koje službeno započinju u ponedjeljak, 14. lipnja na Poljudu.

Livaja se na Poljud vratio u veljači ove godine, od tada je odigrao 17 službenih utakmica za Bijele te pri tom postigao sedam pogodaka i upisao osam asistencija. Svojim predstavama na terenu oduševio je cjelokupnu javnost, razveselivši sve navijače te je bio glavni kotačić i predvodnik momčadi u drugom dijelu sezone.

Nije krio Marko koliko mu je značila podrška navijača i kampanja koju su vodili u želji da ostane dio Hajduka te koliki mu je teret pao sa srca nakon što je donio pravu odluku.

– Prije svega želim se zahvaliti svim navijačima, od kada sam došao, a posebno u posljednjih mjesec dana, prema meni i mojoj obitelji emitirali ste toliko pozitivne energije, bezbroj poruka podrške, odobravanja i želja za mojim ostankom. Da sam i htio otići, to ne bi bilo moguće uz sve ovo što ste napravili. Od samog početka moja želja je bila da ovdje pokušam napraviti nešto što će se pamtiti. Mislim da imamo još nedovršenog posla i drago mi je što zajedno idemo u borbu za najviše ciljeve – poručio je Marko nakon potpisa ugovora.

Sportski direktor Mindaugas Nikoličius zahvalio se Livaji i njegovoj obitelji te još jednom istaknuo koliko Markov potpis znači za ovu momčad i ambicije u sljedećoj sezoni.

– Ovo je jako važan dan za Klub, sretni smo što smo potpisali dugoročni ugovor s Markom Livajom. On je bio želja ne samo nas, nego i cijelog navijačkog puka. Hvala Marku, njegovoj supruzi Iris i cijeloj njegovoj obitelji jer vjeruju u Hajduk i ovo što radimo. Hvala i posredniku koji je asistirao u ovom poslu Vincenzu Cavalieriju. Hvala i svim navijačima koji su sudjelovali u kampanji #LivajaOstani čime su odigrali vrlo važnu ulogu u njegovoj odluci. Sada nastavljamo zajedno, spremni za nove izazove i borbu za trofeje – zaključio je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Oglasi