Mališani u Banovini – Čestitka slađa od bombona!

Santa donde estas, Santa Claus is comin' to town, Sretan Božić svakome! Na svim jezicima, a najviše na onom svima razumljivom, jezikom čistog srca najmlađih sugrađana, orila se Gradskom upravom najljepša božićna poruka – ljubavi, radosti i mira!
20122019_Djeca-u-Banovini-(8)

Gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari, njegovim zamjenicima Jeleni Hrgović Tomaš i Ninu Veli te svim suradnicima danas je radni dan uljepšan na najbolji mogući način tradicionalnom priredbom mališana splitskih vrtića koji su pred roditeljima i zaposlenicima pokazali sve što su ih naučile njihove vrijedne tete i odgajatelji.

Santa donde estas, Santa Claus is comin’ to town, Sretan Božić svakome! Na svim jezicima, a najviše na onom svima razumljivom, jezikom čistog srca najmlađih sugrađana, orila se Gradskom upravom najljepša božićna poruka – ljubavi, radosti i mira!

-Sretan Božić i Nova godina svima koliko vas ima- uzviknuli su u glas mališani na zamolbu gradonačelnika koji im je uzvratio čestitkama i lijepim željama za blagdane.

Najslađa čestitka, dakako, nagrađena je i slatkišima kao šećer na kraju ove lijepe, 14. po redu, tradicije predblagdanskog veselja i druženja s najmlađima.

Događanja
Split