Marijan Budimir, trener Hajdukovih juniora: Nadam se da ćemo ovako nastaviti dalje

Trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir nije krio zadovoljstvo nakon povijesnog uspjeha Akademije i plasmana njegove momčadi u polufinale Lige prvaka mladih

Goran Stanzl/PIXSELL

Trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir nije krio zadovoljstvo nakon povijesnog uspjeha Akademije i plasmana njegove momčadi u polufinale Lige prvaka mladih. Njegovi igrači odigrali su sjajnu utakmicu protiv Borussije Dortmund i na koncu slavili boljim izvođenjem jedanaesteraca.

-Napravili smo ogroman uspjeh. Čestitam svojim igračima, stožeru, Akademiji i cijelom klubu. Ovo je veliki uspjeh za sve nas, nadam se da ćemo ovako nastaviti dalje. Pripremili smo se jako dobro, kao i za svaku utakmicu. Rekao sam igračima prije utakmice da moramo biti dobri u fazi obrane, a onda će iz toga uslijediti naša tranzicija i dobra faza napada. Morali smo biti koncentrirani, svaki igrač je znao svoju zadaću i oni su to jako dobro prepoznavali na terenu. Mogli smo možda riješiti utakmicu i u 90 minuta. Na kraju smo u jedanaestercima bili jako koncentrirani, možda nam je i prošlogodišnji poraz od Atletica bila škola. Svaka čast momcima- istaknuo je trener Hajdukovih juniora nakon trijumfa u Dortmundu.

Oglasi