MasterChef se vraća na male ekrane, očekuju vas nova lica u žiriju

Nova TV

Prošlo je već devet godina otkako je MasterChef došao u Hrvatsku. Bila je to senzacija koja je potaknula lavinu novih kulinarskih emisija i privukla brojne gledatelje, ali i one koji su se odlučili prijaviti i okušati u kulinarskim poduhvatima.

Novost u ovogodišnjoj sezoni su nova lica žirija. Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin su novi trojac koji će ocjenjivati nove kandidate.

Nova TV

Melkior Bašić stažirao je u restoranu Michelin u Bordeauxu u Francuskoj. Radno iskustvo stjecao je u 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu.

-Od kandidata očekujem red, rad i disciplinu. I poštovanje. Prema svojim kolegama, kuharskoj profesiji, ali prije svega prema namirnici- nadodaje Bašić.

Damir Tomljanović osim uspješne karijere kao chefa, radi i kao konzultant za rad u ugostiteljstvu te kao profesor gastronomije u ugostiteljskim školama i na veleučilištima – prenosi tportal.hr.

Član žirija postaje i jedan od najboljih mladih kuhara hrvatske gastro scene, chef Stjepan Vukadin.

-Nas troje kao prijatelji, kolege i žiri MasterChefa vodimo kandidate kroz njihov put u ovoj najpoznatijoj TV kuhinji, a sebe na tom putu vidim kao strogog i pravednog člana žirija- rekao je Vukadin- prenosi Novatv.hr.

Što donosi nova sezona MasterChefa, doznajte uskoro.

Oglasi