Mate Bulić u Spaladium Areni

Nakon više od deset objavljenih albuma, brojnih koncerata diljem svijeta i mnoštva festivalskih nagrada, jedan od najpopularnijih glazbenika s ovih prostora, Mate Bulić, povodom proslave više od 30 godina uspješne karijere najavio je tri velika koncertna spektakla u Splitu, Osijeku i Zagrebu
PXL_171119_26816303

Nakon više od deset objavljenih albuma, brojnih koncerata diljem svijeta i mnoštva festivalskih nagrada, jedan od najpopularnijih glazbenika s ovih prostora, Mate Bulić, povodom proslave više od 30 godina uspješne karijere najavio je tri velika koncertna spektakla u Splitu, Osijeku i Zagrebu.

Turneja nazvana po posljednjem velikom Matinom hitu kojeg izvodi s grupom Tarapana„Ja sam na vas ponosan“, započet će 20. veljače u splitskoj Spaladium Areni, nastaviti 22.veljače u Gradskom vrtu Osijek i završiti 29.veljače u Zagrebu u sportskoj dvorani ‘Dražen Petrović’.

„Već duži niz godina dugujem svojoj publici velike dvoranske koncerte. Stjecajem životnih okolnosti nismo stigli ranije, no zato sam sa svojom ekipom suradnika odlučio da je sad pravi trenutak. Turneju sam nazvao ‘Ja sam na vas ponosan’ i bit će to moja zahvala svima koji me vjerno prate tijekom svih ovih godina. Obećajem da ćemo napraviti spektakularne koncerte, kakve moja publika zaslužuje.“ – izjavio je Mate.

Kroz cijelu turneju Matu će pratiti i njegov bend Delta te impresivni Big band sastavljen od vrhunskih hrvatskih instrumentalista, a na sva tri koncerta pridružit i brojni gosti koji će s Matom otpjevati neke od njegovih najvećih hitova kao što su ‘Domu mom’, ‘Gori gora, gori borovina’, ‘Narodno veselje’, ‘Ja još uvijek kao momak živim’, ‘Tiho, tiho teče Neretva’, ‘Pjevam i plaćem’.

Događanja
Split