Miro Bulj: MOST predlaže Ivicu Kukavicu za predsjednika Županijske skupštine

MOST-ov Miro Bulj najavio je kako će ta stranka za predsjednika Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije predložiti Ivicu Kukavicu, koji je bio MOST-ov kandidat za župana, te je pozvao sve da podrže njihov prijedlog

Davorin Visnjic/PIXSELL

MOST-ov Miro Bulj najavio je kako će ta stranka za predsjednika Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije predložiti Ivicu Kukavicu, koji je bio MOST-ov kandidat za župana, te je pozvao sve da podrže njihov prijedlog.

Bulj, skupštinski vijećnik i gradonačelnik Sinja, rekao je kako je Most bio najjača oporba koja je ukazivala na nezakonitosti i loše upravljanje županijom te ne žele da ih se svrstava u koalicije s bilo kime.

-Ne bi spominjao one koji nam dociraju i uzimaju nas u usta bez ikakvog razloga i uvlače nas u koaliciju s onima protiv kojih se mi cijelo vrijeme borimo, to je nekorektno- kazao je Bulj, osvrnuvši se time na poziv Domovinskog pokreta na dogovor oko većine koju bi činili vijećnici HDZ-a, Mosta i DP-a.

-Mi smo jasni i predlažemo moga suborca Ivicu Kukavicu za predsjednika skupštine i očekujemo potporu svih, a naravno da tu ne očekujemo potporu od HDZ- a i HGS-a. Ako žele glasati mogu za Ivicu Kukavicu- rekao je Bulj na konferenciji za novinare.

Ivica Kukavica je istaknuo kako je Most u političku utakmicu ušao da bi se napravile promjene u Splitsko-dalmatinskoj županiji te je pozvao sve da ga podrže kao nestranačkog kandidata koji će biti jamstvo da će se svaka dobra ideja iz bilo kojeg političkog spektra javno raspraviti u skupštini bez zakulisnih igara.

Oglasi