Mišo Kovač u nedjelju na Starom placu

Koncert na Starom placu u Splitu bit će njegov prvi veliki nastup nakon onog u punoj Areni Zagreb 2019. godine, ali i prvi koncert u Splitu od 2018. godine, kada je Mišine hitova pjevala dupkom ispunjena Spaladium Arena

Davor Puklavec/PIXSELL

Mate Mišo Kovač, najprodavaniji pjevač ovih prostora, na Starom placu u Splitu u nedjelju sprema glazbeni spektakl koji će privući njegove obožavatelje iz cijelog svijeta.

Prema riječima organizatora, Mišo se iznimno raduje novom susretu s publikom na pragu osamdesetih godina jer plan je koncertom pod nazivom “Samo nas nebo rastaviti može” ujediniti cijelu regiju koja uživa u bezvremenskim hitovima pjevača rodom iz Šibenika.

U tijeku su posljednje pripreme za događaj, slaže se pozornica od 60 metara i još dvjestotinjak rasvjetnih tijela.

-Uz Mišu će na koncertu pjevati Alen Nižetić, Jole, klapa Rišpet, Saša Antić, Slavonske lole i, naravno, Ivana Kovač. Program će moderirati prvi glas Dalmacije Edita Lučić Jelić, a splitski DJ-evi će od 18 sati do 21 sati zabavljati publiku s dalmatinskim uspješnicama jer će se vrata Starog placa otvoriti već u 18 sati- kažu organizatori.

Mišo je Koordinaciji braniteljskih udruga grada Splita poslao veći kontingent karata, a desetke ulaznica poklonio je i djelatnicama splitske bolnice kako bi im se odužio za njihovu nesebičnu skrb dok je bolovao prije nekoliko mjeseci.

 

Oglasi