Mobilni preventivni centar policije na području Grada Splita

Policijski službenici Odjela prevencije i splitskih policijskih postaja započeli su s obilascima gradskih kvartova na području Splita
mobilni preventivni centar Split 3

Policijski službenici Odjela prevencije i splitskih policijskih postaja započeli su s obilascima gradskih kvartova na području Splita.
Od 20. siječnja do danas, mobilni preventivni centar bio je po nekoliko sati smješten na ukupno sedam lokacija, a osim centra grada bili su na području gradskih kotareva Gripe, Spinut i Split 3.

Kako navode iz PU splitsko-dalmatinske cilj obilaska splitskih kvartova je dodatna nazočnost i vidljivost policije na javnim mjestima, te dostupnost građanima koji bi na ovaj način imali mogućnost neposrednog kontakta s policijskim službenicima, te dobivanje svih potrebnih informacija i savjeta vezano za sigurnost, rad policije i samozaštito ponašanje.

Mobilni preventivni centar policije je posebno osposobljeno kombi vozilo s pripadajućom audio video, informatičkom i ostalom sadržajnom opremom koja osigurava pružanje usluga zainteresiranim građanima.

Split