MUP raspisao natječaj za zanimanje policajac/policajka

Planira se upis 750 polaznika/polaznica u program koji će započeti 14. rujna, a polaznice/polaznici će se po završetku ovog programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova  (policijske uprave odnosno ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe
natjecaj_foto

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2020./2021. godini.

Planira se upis 750 polaznika/polaznica u program koji će započeti 14. rujna, a polaznice/polaznici će se po završetku ovog programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova  (policijske uprave odnosno ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.

Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da: imaju završenu srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju, nemaju navršenih 28 godina na dan 14. rujna, imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, imaju propisanu posebnu razinu tjelesne motoričke sposobnosti, su osobno dostojni za obavljanje policijske službe i nisu članovi političke stranke.

Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara  33, s naznakom za natječaj.

Rok za podnošenje prijave je do 15. kolovoza godine. Uvjete natječaja, način natjecanja, prava i obaveze možete saznati OVDJE.

Aktualno
Hrvatska