Muškarac prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, te nekoliko imovinskih kaznenih djela

Danas tijekom dana uz kaznenu prijavu bit će predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Policijske postaje Brač dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim muškarcem za kojeg je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te nekoliko imovinskih kaznenih djela.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga suda obavljena je pretraga doma kojeg isti koristi, te je pronađeno i oduzeto 70,74 grama marihuane u staklenoj posudi, vaga za precizno mjerenje i pribor za usitnjavanje marihuane.

Nadalje, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je; od 17. do 21.siječnja na gradilištu u mjestu Donji Humac provalio u metalni kontejner iz kojeg je otuđio veća količina oluka, građevinski materijal i alat, 19./20.siječnja u mjestu Donji Humac otuđio pet kamenih nosača, 23./24.veljače u mjestu Nerežišće provalio u dvije prostorije u kući u izgradnji iz kojih je otuđio građevinski i električni alat i materijal.

Na opisani način 38-godišnjak je ostvario obilježja tri kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe. Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima procjenjuje se na oko 3.500,00 eura.

Oglasi