Na Gripama otvoreni „Dani poslova u turizmu“

„Dani poslova u turizmu“ predstavljaju idealnu priliku za sve nezaposlene da se upoznaju s brojnim poslodavcima iz vodećih turističkih kompanija i dobiju sve potrebne informacije o mogućnostima zaposlenja u turističkom sektoru
5e34201529111c061d8b4684

Danas su u velikoj dvorani Sportskog centra Gripe otvoreni tradicionalni „Dani poslova u turizmu“ koji predstavljaju idealnu priliku za sve nezaposlene da se upoznaju s brojnim poslodavcima iz vodećih turističkih kompanija, dobiju sve potrebne informacije o mogućnostima zaposlenja u turističkom sektoru i ugovore posao već danas.

„Osim prirodnih ljepota i bogate povijesne baštine, naš turizam se diči i kvalitetnim i gostoljubivim djelatnicima. Upravo po tome tržište nas sve više prepoznaje. U sljedećem razdoblju važno je da splitski turizam dosegne visoke standarde, ali i da razvoj turizma na pozitivan način uskladimo s razvojem grada“, kazao je zamjenik splitskog gradonačelnika Nino Vela.

Župan Blaženko Boban u svom je govoru naglasio kako kvalitetnog turizma nema bez poštovanog turističkog radnika. -Dalmatinski čovjek otvara svoje srce za svakoga, pa tako iz za drage goste koji dolaze iz dalekih krajeva svijeta – istaknuo je župan.

Posjetitelje sajma pozdravili su i ravnatelj Zavoda za zapošljavanje Ante Lončar i pomoćnica ministra turizma Monika Udovičić i državna tajnica Ministarstva rada i mirovinskog sustava Majda Burić.

Događanja
Split