Na splitskom i trogirskom domu pronađen kokain

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 40-godišnjak drogu dao 54-godišnjaku, a ovaj je sakrio i čuvao u domu
IMG-20230205-WA0017PU splitsko-dalmatinska

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom i 40-godišnjakom. U sklopu kriminalističkog istraživanja temeljem naloga suda na području Splita i Trogira izvršene su pretrage domova i drugih prostorija koje koriste.

Policijski službenici su od 54- godišnjeg muškarca oduzeli 637,5 grama kokaina upakiranog u plastičnu vrećicu, tri staklene posude u kojima se nalazilo 772 grama smole marihuane i pet medicinskih šprica, a kod 40-godišnjaka je pronađena medicinska šprica s 9 ml smole marihuane.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 40-godišnjak drogu dao 54-godišnjaku, a ovaj je sakrio i čuvao u domu. Utvrđeno je kako su 54-godišnjak i 40-godišnjak ostvarili obilježja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku.

Crna kronika
Split
Trogir