NACIONALNI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE – Nema novih oboljelih od koronavirusa

Nacionalni Stožer civilne zaštite izvijestio je jutros da su u Hrvatskoj i dalje samo tri oboljela od koronavirusa i nema novih oboljelih

Nacionalni Stožer civilne zaštite izvijestio je jutros da su u Hrvatskoj i dalje samo tri oboljela od koronavirusa i nema novih oboljelih.

Zaraženi su dobro i dobivaju potrebne lijekove, kazala je na konferenciji za novinare ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” Alemka Markotić.

Ministar zdravstva Vili Beroš izvijestio je da su u tijeku testiranja 131 uzoraka, obrađeno ih je 107 te se obrađuju još 24 uzoraka.

-Nove zemlje koje od jučer imaju zabilježenu pojavu koronavirusa su Norveška, Makedonija, Rumunjska, Grčka i Gruzija. Ne radi se samo o Hrvatskoj, ta epidemija u području sjeverne Italije nosi i dalje svoj- naglasio je ministar zdravstva.

Predsjednik Stožera Davor Božinović najavio je da će se danas u 13 sati održati sjednica Skupštine Hrvatske gospodarske komore na kojoj će sudjelovati predstavnici hrvatskih tvrtki firmi i predstavnici županijskih komora. Oni će se informirati o pitanjima vezanim za koronavirus u gospodarskom kontekstu.

Aktualno
Hrvatska