Uzbudljiv nogometni vikend

Nedjeljni derbi u Prološcu, Tomas odlučan: Sve osim pobjede bit će razočaranje

Mladost na Šarampovu dočekuje Imotski
Toni Tomas – 021 portal

Pred nama je prvi ovosezonski derbi Imotske krajine u 1. ŽNL. Prološka Mladost nakon pomalo iznenađujućeg poraza u 1.kolu protiv kaštelanskog Jadrana, ponovno će na svom Šarampovu u nedjelju tražiti bodove protiv poletnog susjeda iz Gospina doca – Imotskog, koji se nakon zaslužene pobjede protiv Orkana napunio optimizmom. Neće to biti nimalo lako, tvrdi to i pouzdani lijevi bek Mladosti (povremeno i krilo) Toni Tomas, koji je nekada igrao za Imotski.

-Bio sam tamo sigurno 5-6 godina, time će biti veći motiv za pobjedom. Vidim da su se dobro posložili do početka prvenstva. Imaju neke individualce, koji mogu napraviti probleme. Izdvojio bih Miličevića, njihovog najbržeg i najopasnijeg igrača. Bit će ga teško čuvati svih 90 minuta, ali mi ne gledamo previše na protivnike. Mladost je svake godine kandidat za vrh tablice, tako da nakon prvog kiksa i domaćeg terena očekujem našu dominaciju kroz cijelu utakmicu. Sve osim pobjede za nas će biti razočaranje- tvrdi Tomas.

Derbi je na rasporedu u nedjelju u 16:30 sati, a u drugom kolo još igraju: Slaven Trogir – Omladinac, Uranija – OSK, Jadran KS – Primorac Stobreč, Poljičanin 1921 – Mračaj Runovići i Orkan – Tekstilac (subota, 16:30), dok u nedjelju osim derbija u Prološcu u Kaštel Starom igraju Val i Jadran Tučepi (16:30).

TEKST: DARKO LONČAR
FOTO: KREŠIMIR LONČAR

Imotski
Proložac
Sport