Odbio testiranje na drogu, pogledajte što je sve policija pronašla kod 60-godišnjeg dilera

Kod 60-godišnjaka pronađeno je oko 200 grama amfetamina, oko 150 grama marihuane, te manja količina halucinogenih gljiva i tableta ecstasyja

PU splitsko-dalmatinska

Policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom kojeg su u četvrtak, 2. veljače oko 21,30 sati zaustavili u Makarskoj.

S obzirom na postojanje sumnje da muškarac upravlja vozilom pod utjecajem opijata, policijski službenici su zatražili da se testiranja i da pristane na vađenje krvi, ali muškarac je odbio obaviti testiranja na drogu. Nakon što je upitan da li kod sebe posjeduje drogu, muškarac je policijskim službenicima iz vozila predao 45,6 grama droge amfetamin i 2,4 grama marihuane.

Uhićen je i doveden u službene prostorije radi provođenja kriminalističkog istraživanja. U sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici obavili su pretragu doma i pronašli 160 grama amfetamina, 150 grama marihuane, te manju količinu halucinogenih gljiva i tableta ecstasyja.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 60-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Oglasi