Održana Noć Sinjana u Zagrebu

U organizaciji Kluba Sinjana Zagreb, u hotelu Westin u Zagrebu, 22. listopada održana je Noć Sinjana.
noc sinjana

Na tradicionalnom druženju Sinjana prisustvovalo je više od 500 gostiju, među kojima su uz gradonačelnicu Sinja Kristinu Križanac, bili i predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, brojni ministri, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, kao i druge istaknute osobe iz političkog i javnog života Hrvatske.

Gosti su uživali u sinjskim specijalitetima, a dašak samog grada Sinja donijela im je sinjska gradonačelnica Kristina Križanac, koja je pozdravila prisutne, uz poseban naglasak na visoke goste, premijera, predsjednicu i ministre..

Sinjane i njihove goste zabavljali su Klapa Sinj, Dražen Žanko, grupe VIVA, Zlatko Jelinčić i Gorana Biondić, te studentska Klapa Banderija.

Tijekom večeri održana je i modna revija kreatorice Mine Petre, inspirirana temom alkarskih odora, a uz profesionalne modele, modele kreatorice je na prigodnoj modnoj pisti nosila i gradonačelnica Sinja Kristina Križanac. Održavanje modne revije kreatorice Mine Petre najavljeno je za sljedeću godinu i u Sinju.

Predsjednik Kluba Sinjana Zagreb Davor Varenina istaknuo je da je ovo bila najuspješnija Noć Sinjana do sada, te se zahvalio suradnicima na organizaciji, kao i gostima na odazivu.

Događanja
Sinj