Olmissum kroz dramu penala do naslova pobjednika Kupa

U izuzetno dramatičnom finalu malonogometnog Kupa Hrvatske odigranog na splitskim Gripama Olmissum je nakon penala slavio protiv Vrgorca

Miroslav Lelas/PIXSELL

U izuzetno dramatičnom finalu malonogometnog Kupa Hrvatske odigranog na splitskim Gripama Olmissum je nakon penala slavio protiv Vrgorca rezultatom 13:12 (2:2).

Olmissum je do prednosti došao već u prvom napadu kada nakon samo 13 sekundi igre pogodak postiže Pavić. Vrgorčani su do izjednačenja došli u 23. minuti preko Govorka koji preciznim udarcem sa 7 metara zabija za 1:1. Do nove prednosti Olmissum dolazi u 28. minuti preko Perišića koji s 12 metara prizemnim udarcem savladava Vukovića za 2:1. U 38.minuti Vrgorčani prelaze na rizik i igraju s golmanom-igračem, što im se isplaćuje u posljednjoj minuti kada preko Vukovića dolaze do 2:2 i produžetaka.

Kako u produžecima nije bilo pogodaka o pobjedniku odlučivali penali, gdje su igrači redom pogađali, a u junaka susreta prometnuo se treći vratar Omišana Božidar Baučić koji je najprije zabio iz penala, zatim i obranio penal Raosu, dok se za veliko slavlje Omišana pobrinuo Luketin koji je zabio za pobjedu.

Oglasi