Oproštaj Kaštela od CEV Challenge kupa

Mladost Ribola Kaštela oprostila se od natjecanja u europskom Challenge kupu izgubivši u uzvratu od Allianz Powervolley Milana rezultatom 3:0

Mladost Ribola Kaštela oprostila se od natjecanja u europskom Challenge kupu izgubivši u uzvratu od Allianz Powervolley Milana rezultatom 3:0 (25:22, 25:14, 25:16). Powervolley Milano je još jednom potvrdio svoju klasu i kvalitetu uvjerljivo pobijedivši Kaštela koji su tako završili svoje natjecanje u Europi.

Kaštelani su pružili dobar otpor favoriziranim domaćinima u prvom setu, kojeg su držali u neizvjesnosti do pred sam kraj i vodstva od 21:19, ali tada Milano pokazuje svoju klasu, ubacuje u brzinu više i dobiva set sa 25:22, dok su drugi i treći set bili su samo rutinsko odrađivanje posla za domaćina.

– Šteta, imali smo zlatnu priliku osvojiti taj set i tko zna što bi se onda otvorilo. Mislim da je presudilo iskustvo. Imali smo stvarno veliku želju boriti se protiv momčadi koja je možda među pet najboljih u Europi, ali možda smo u tom ključno trenutku i izgorjeli od te želje – rekao je dizač Ivo Ivić.