Otvorene prijave za Kaštelansku vinarsku škole

Riječ je o projektu besplatnog obrazovanja nezaposlenih osoba u programu voćar, vinograda i vinar

U organizaciji Srednje škole Braća Radić Kaštel Štafilić-Nehaj i Javne ustanove RERA S.D. započinje realizacija projekta “Revitalizacija vinogradarstva u Splitsko-dalmatinskoj županiji”, kojim se želi omogućiti nezaposlenim osobama besplatno obrazovanje u programu voćar, vinogradar i vinar. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a prema mišljenju Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od iznimne je važnosti za Županiju jer se njegovi ciljevi podudaraju s donesen strategijom razvoja.

U sklopu Kaštelanske vinarske škole sudionicima će brojni stručnjaci pomoći u izradi poslovnih planova za unapređenje ili pokretanje novog OPG-a, dok će po dovršetku izobrazbe stečeno zanimanje biti upisano u e-radnu knjižnicu. Projekt je namijenjen osobama starijima od 34 godine koji nisu u radnom odnosu duže od godine dana, a sudionicima programa, također je osigurana naknada troškova puta, smještaj i svi nastavni materijali.

Prijave se vrše OVDJE najkasnije do 15. studenoga, dok se sve potrebne informacije mogu dobiti na broj voditeljice obrazovanja odraslih Marije Rapanić – 098/598-738 ili putem e-maila.

Kaštela
Splitsko-dalmatinska županija